Active Life Physical

Ambulanta za rehabilitaciju ActiveLifePhysical namenjena je svima koji vode racuna o svom zdravlju i zele sto pre da se vrate svakodnevnim aktivnostima, poboljsaju fizicki izgled, pospese zivotne performanse i ucine svoj zivot aktivnijim i lepsim.
Ambulanta za rehabilitaciju Active life physical je smežtena u najelitnijem delu Vračara, u ulici Njegoževa 73/1. Raspolaže savremeno opremljenim prostorom, sa najkvalitetnijom aparaturom za pružanje elektroterapije, salom za kineziterapiju kao i prostorijom za masažu i negu tela.
Ambulanta je registrovana za pružanje usluga iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.
Radno vreme ambulante je radnim danima od 10 - 19h i subotom od 10 - 15h.
Vlasnik ambulante je Mina Mijalković, specijalista strukovni fizioterapeut, koja je specijalizirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu fiioterapiju u oblasti neurologije.
Osnovna karakteristika a ujedno i prednost nasih usluga je individualan pristup pacijentu bez obzira na godine i pol. Kvalitetno i profesionalno pružanje usluga je u skladu sa standardima u lecenju i prevenciji bolesti. Obzirom da je nas cilj poboljsanje zdravlja i stanja pacijenta, svim svojim pacijentima svaku desetu terapiju odradjujemo gratis. Vodimo racuna o starijim sugradjanima tako da penzioneri imaju poseban popust u nasoj ambulanti. Nasim pacijentima na raspolaganju stoje:

Ambulanta ActiveLifePhysical saradjuje sa priznatim visokostrucnim medicinskim ustanovama i lekarima kako bi obezbedili najbolje uslove lecenja nasih pacijenata.
Osim stalno zaposlenog osoblja u ambulanti su angažovani, po potrebi, kao konsultanti, priznati doktori iz svoje oblasti kao žto su: dr Duško Spasovski, specijalista ortopedije i traumatologije, stalno zaposlen na Institutu za ortopedsko-hiruške bolesti “Banjica”, dr Mihajlo Marković, specijalista fizikalne medicine I rehabilitacije, stalno zaposlen u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju I ortopedsku protetiku i nutricionista – dijetetičar Sanja Ćirić, stalno zaposlena u Kliničkom centru Srbije, trenutnio na funkciji glavnog dijetetičara.


Od usluga pružamo:

Pacijenti su duzni da pre rada sa fizioterapeutom obave specijalisticki pregled kod fizijatra ili ortopeda.
Pruzamo mogucnost pregleda za sve pacijente koji nisu obavili specijalisticki pregled. Preglede obavljaju priznati doktori razlicitih specijalnosti.
Kod prvog dolaska pacijenta fizioterapeut obavlja evaluaciju koja obuhvata istoriju povrede,obavljaju se osnovna merenja i utvrdjuje plan rehabilitacije.
Pozeljno je da pacijenti dodju u ugodnoj garderobi (trenerke,majice) kako bi olaksali pristup povredjenom segmentu i kvalitetnu aplikaciju elektroterapije.

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE TELEFONOM.